Tid til hunde snak

Tid til hunde snak

Så vi på med en Blog, lad os se hvor meget vi kan få for hånden her på internettet.

 

vores hund som lille hundehvalp

vores hund som lille hundehvalp

Vores blog handler i første omgang mest af alt om hunde og hundefoder, så derfor vil det være på sin plads med en masse tekster om hunde og hundemad. hvordan det gøres lettest og bedst for både ejer og hund.

Vores hunde elsker deres foder, derfor vil vi også gerne dele vores oplevelser i og omkring vores hunde og deres elskede hunde foder.

Når vi her hjemme i København skal købe hundefoder, har vi i “gamle dage” gået ned til dyrlægen, det er helt stoppet efter som priserne på ingen måde hænger sammen med priser / kvaliteten.

Vi har gennem venner fået anbefalet at søge på internettet efter leverand dør af hundefoder. Vores valg er faldet på en mindre udbyder af hundefoder der sælges flere mærker, de fleste af mærkerne er import foder fra England. I England har de rigtige gode traditioner for kvalitet og det er lige det vi alle har brugfor. For hvem vil rende rundt og samle hundes efterladensskaber op hvis der altid er dårlig mave, dette skyldes i fleste tilfælde hvis kvaliteten svinger eller der skiftets mellem mærker.

Vi har her i hjemmet prøvet flere mærke af hundemad, dyre hunde mad’s mærker og billigere mærker, men vores valg er helt klart, vi vælger service og kvalitet som en vigtig spiller i valget af leverandør, når der kommer til billigt hunde foder levering, derfor ønskede vi at prøve Madbussen.dk som vi havde fået anbefalet af flere menesker vi havde luftet hunde med i gennem tiden.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til hunde snak