MadBussen.dk er blevet stævnet.

Ja, de siger den er god nok. Det skydes at der på internettet var opstået en tvivil om hvad der var det bedste hundefoder, så hvis man skulle finde frem til de bedste råvare og teste de bedste foder blandinger. Skulle man nok teste alle hundefoder mærker en gang for alle, i stedet for bare at udråbe et enkelt firma, deres produkter er jo ikke bedre længere, for i gennem de senste år, har flere og flere foder producenter været tilbage i læsebogen, for at finde de rette produkter igen. Men det er ikke nok “bare” at blande de dyre råvare sammen og så kører det bare, for men de fineste råvare og bedste kvaliteter, kræves også forbrugerens vilge til at betale for produkterne, for uden bruger og købere vil vederens hundefoder producente igen, bare producer billigt hundefoder.

Det kræver folket er villige til at giver deres hunde og katte ordenligt foder, for uden forbrugerne ender vi med 1000 foder mærker der alle laver lavpris foder som vi kender det fra både Bilka og føtex, desværre er der stadig mange som, bare ved navnet “Dyrelægens hundefoder” tror de giver det rigtige. Så vejen for de bedste produkter er stadig lang.

Men vi menesker kender jo selv til købepizza og sodavand med sukker. Det er der ingen der kan leve et helt liv på.. og slet ikke vokse sig op fra. Men det tiltrods, er der stadig folk som foder deres elskede hunde og katte med billigt hunde foder i troen om det er “godt nok”. !