Vi kigger lige lidt ned i madskålen..

Symply pet food

Hos MadBussen finder vi kvalitets hunde foder fra Engelske Symply pet food. Hundefoder mærket er importeret af Madbussen, som gennem de sidste mange år har haft det store glæde at kunne tilbyder deres kunder super premium hunde foder til deres kunder i hele danmark.

Så er kunderne i Aarhus eller skanderborg, så kommer hundefoder lige til døren, for os madbussen leveres hundemaden i pakket kasse lige til døren. Deres bude sætter gerne hunde maden ved døren, så foderet står klar når man kommer hjem fra arbejde eller gåturen med sin hund, for det er vigtigt at foder og godbidderne kommer frem. Da en forgæves levering kan medfører tomme madskåle for vores hunde.

Med Symply pet food’s serie af hundefoder, er der lagt op til hundefoder fra hvalp til senior, hunhundene kan fra de er konstateret gravide, med fordel fodres med hvalpe foder, hvalpene kan efter blot 2-3 uger, begynder deres liv med op blødt hvalpefoder, efter et par uger kan foderet serveres tørt eller som 50% blødt foder og 50 % tørt foder, herved kan hvalpene begynder deres tygge træning. Det er altid en fordel at give hvalpene den samme foder fra hvalp til voksen, derfor har Madbussen også en løsning til hvalpe opdrættere, så man kan sikre sine hvalpe en god start i deres nye liv, hos deres nye familier.

MadBussen  laver gerne speciel aftaler med opdrættere, så hvalpene kan få en pose af 2,6 eller 12 kg med sig hjem efter de er blevet 8 uger.

hvalpene kan kan fodres med hvalpe foder til de er ca. 8 mdr.  men man kan også skifte over til voksen foder i en blanding fra 6 mdr’s alderen.

Voksen foder er opdelt i small breed, normal adult og en large breed udgave, foder er lavet på kalkun, lam eller fisk. Men brug  af de bedste råvare alle fra England, dog er de brune ris hentet uden for europa, da ris ikke kan produceres i europa.

Der er virkelig brug meget omhu og viden til at producer Symply serien, til gavn for alle hunde størrelser og racer.