Hundegodbidder velegnede som belønningsgodbidder

Alle hunde elsker at få en hundegodbid, når de enten skal forkæles eller har udført en opgave tilfredsstilende.  Hos MadBussen.dk findes der mange lækre hundegodbidder, som er velsmagende, fedtfattige og tandrensende. Der er tillige et spændende udvalg af hundegodbidder, som er særligt velegnede som træningsgodbidder, da disse er hurtige at spise for hunden i forbindelse med træningen. Eller udgaver hvor de let deles i 2 stykker, så man kan dele oplevelsen over i to.

Hunde har brug for lykkelige oplevelser, det være sig fra hvalp til voksen. Derfor er trænings øvelser i hundeklub, udstilling eller på gåturene. Hundene elsker at havde et job, der kommer godbidderne til deres ret, godbidder er ikke hundefoder, det er belønninger som skal gives ved hygge stunder og i sær ved god opførelse, herved frem elsker man den hund man ønsker.

Og din hund vil elske dig.!

Vælg de rigtige hundekiks

Ved at vælge de helt rigtige hundekiks får du en gladere og sundere hund. Når du skal vælge hundekiks, kan det betale sig ikke at købe de billigste hundekiks, da de ofte indeholder store mængder af tilsætningsstoffer, konserveringsmidler, kornprodukter og sukker. Det er derfor en god idé altid at gennemse ingredienslisten, inden du køber hundekiks. Valget er dit, med du vælger på din hunds vegne, et valg kunne være at vælge produkter med så naturlige råvareindhold som muligt. Samtidig kan det være en fordel, hvis indholdet af fibre er højt. På den måde sikrer du dig, at din hund oplever følelsen af mæthed i længere tid. Hundekiks skal være sunde og nærende.

Når man vælger de billige hundekiks, vælger man også de billige råvare. Hos MadBussen.dk er der alle slags produkter, prisen hænger tæt sammen med råvarekvaliteten i hundekiks, men belønningen er den samme. Dog kan hunde med allergi få problemer med hundekiks som indeholder for meget korn og evt. kiks med konserveringsmidler.

Vi anbefaler at købe kvalitet frem for kvantitet.